woensdag 13 juni 2012

Bijna klaar voor vertrek

Inmiddels is het zonnepaneel geïnstalleerd en werkt het  perfect. Het levert al snel 5 tot 7 amp. als de giek niet in de weg zit. Stellage is verstevigd, zodat we ons er ook aan vast kunnen houden.
Spinaker moet nog klaar gemaakt worden. Was de eerste keer dat we deze zagen. Ziet er fantastisch mooi en indrukwekkend uit. In de slurf gestopt en nu zien dat we deze goed omhoog krijgen. Zijn hier niet ervaren in. Wordt dus lachen (hoop ik).
De motor hebben we inmiddels weer ingeruild voor een Honda 8 pk. 5 was toch te weinig. We kwamen met zijn tweeën niet in plane en we houden van snel!!!!! Morgen even testen.
Vertrek a.s vrijdag gaat vast niet lukken, want de wind is pal tegen en verwachting van meer als 35 knopen wind zitten we niet op te wachten. Geduld is een schone zaak.
Nog genoeg te doen. (oa visspullen bij elkaar zien te krijgen, boodschappen doen voor de voorraad, vers spul kan alleen als het vertrek bekend is, en heb nog steeds een oranje-auto, Wie biedt (vraagprijs 1500).

1 opmerking:

  1. Wens jullie snel goede wind toe!! Wij zijn druk bezig met inpakken van ons huis. Volgend weekend alles naar de opslag. Dan ergens eerste week juli ....naar de Mobilae! We hopen jullie in Portugal te zien. Als jullie eenmaal in de buurt zijn, zetten we de borrel vast koud. Heel veel plezier!!
    Maarten en Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen